tornooi vlot verlopen, veel winnaars van onze club


Ook dit jaar is ons tornooi weer vlot verlopen, dit kan natuurlijk alleen met al de vrijwilligers die steeds klaar staan om ons te helpen.  Bedankt allemaal!

De sportieve prestaties dan van onze leden.  Ik ga het kort houden want er zijn heel wat leden die een halve finale of finale behaald hebben.  In het enkel B1 behaalde Shah Shashvat de finale maar verloor in 3 sets mede doordat hij in de halve finale heel veel energie nodig had om Frederik Claeyé te verslaan.  Proficiat mannen.  Bij de dames B1 won Ine Van Wouwe de Buggenhoutse finale tegen Karen De Man ook al in 3 sets.  Bij de heren enkel B2 behaalde Nicolas Van De Voorde de halve finale, Jeroen Callens deed hetzelfde bij de heren enkel C1.  In het enkel C2 speelde Davy Moeyersoms een goede finale maar verloor.  Bij de dames C2 won Kaat Van Wouwe en was er een halve finale voor Femke Broeckx en Kaat Keymolen.  Bij de dames enkel D won Lotte De Man de finale tegen Lies De Man.

Het dubbel dan, Heren B1 winst voor Frederik Claeyé met Imre Vermoesen en een halve finale voor Joachim Doms en Shashvat Shah.  Dames B1 winst voor Karen De Man met Hanne Bosmans, euh Bomans. Heren Dubbel B2 winst voor Peter Hermans met Nicolas Van De Voorde en halve finale voor Jeroen Verhulst (met dubbelpartner Eubil Shannon Cabije).  Heren Dubbel C1: winst voor Peter Butseraen met Gert De Vocht tegen Ashok Van Den Bergh (met zijn papa Luc).   Hier ook een halve finale voor Bavo Nys met Mario Vermeir.  Heren dubbel C2 winst in de finale voor Jeroen Callens met Geert De Man tegen Marc Fleerakkers en Jurgen Moeyersoms.  Dames Dubbel D een 2de plaats voor Lies De Man met Lore Pooters.

Mix:  B1 winst voor Peter Hermans met Jana Van den Bossche tegen Frederik Claeyé en Karen De Man.  C2: winst voor Glenn Cnudde met Gitte Van Den Bergh tegen Gert De Vocht en Natascha D’Haese. En tenslotte in D ook nog winst voor Brent Meltens en Lies De Man.

En nu hoop ik dat ik niemand vergeten ben want zoals je kan lezen waren er heel wat van onze club.  Proficiat!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close