HERFSTKAMP

Vind hier alle informatie over het herfstkamp 2021

Inschrijven kan vanaf 1 Februari!

Badminton Buggenhout bestaat 40 jaar en dat willen we vieren met een extra herfstkamp! Schrijf tijdig in, de plaatsen zijn beperkt aangezien wij het aantal personen ruim op voorhand moeten doorgeven.

Ben  je 18+ en wil je graag meegaan? Dat kan!

Sport Vlaanderen Herentals

Ons herfstkamp 2021 zal doorgaan in het domein van sport Vlaanderen in Herentals. Het domein ligt in het hartje van de Antwerpse Kempen, midden in de vallei van de Kleine Nete.

Sporthal

Badmintonnen zullen we doen in de sporthal van Herentals met maar liefst 15 badmintonterreinen! Naast badminton staat er nog heel wat anders op de agenda: leuke avondactiviteiten, een bosspel…

Verblijf

Overnachten zullen we in het sportverblijf op wandelafstand van de sporthal. Alle kamers zijn uitgerust met hun eigen lavabo, douche en toilet. Bovendien zijn alle maaltijden inclusief!

Bekijk meer foto’s van sport Vlaanderen Herentals

Praktische informatie

Vertrek/ aankomst

Vertrekken zullen we op zondag 31 oktober. We zijn terug op woensdag 3 november. Beide met de bus. Vertrek en aankomst is steeds aan sporthal De PIT.

Kostprijs

Voor de 4 dagen / 3 nachten inclusief maaltijden, sporthal, trainingen, activiteiten en bus vragen wij €180. Een drankje tijdens de avondactiviteiten zit hier niet in, hiervoor neem je best een klein centje mee.

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf 1 februari 2021. Na inschrijving vragen wij een voorschot van €50 over te schrijven op rekeningnummer BE70 3631 7755 7025 met als mededeling “naam+voorschot herfstkamp  2021”. 

Wanneer je voorschot voor 28 Februari 2021 op onze rekening staat, geniet je van €20 korting en betaal je slechts €160!

Enkele sfeerbeelden van ons herfstkamp 2018

2021-10-31T10:00:00

  dagen

  uren  minuten  seconden

tot

Herfstkamp 2021

Heb je vragen of twijfel je om mee te gaan?

Contacteer ons of spreek een trainer aan!

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close