HERFSTKAMP

Vind hier alle informatie over het herfstkamp 2023

Sport Vlaanderen Herentals

Ons herfstkamp 2023 zal doorgaan in het domein van sport Vlaanderen in Herentals. Het domein ligt in het hartje van de Antwerpse Kempen, midden in de vallei van de Kleine Nete.

Sporthal

Badmintonnen zullen we doen in de sporthal van Herentals met maar liefst 15 badmintonterreinen! Naast badminton staat er nog heel wat anders op de agenda: leuke avondactiviteiten, een bosspel…

Verblijf

Overnachten zullen we in het sportverblijf op wandelafstand van de sporthal. Alle kamers zijn uitgerust met hun eigen lavabo, douche en toilet. Bovendien zijn alle maaltijden inclusief!

Bekijk meer foto’s van sport Vlaanderen Herentals

Praktische informatie

Vertrek/ aankomst

Vertrekken zullen we op zondag 29 oktober. We zijn terug op woensdag 1 november. Vervoer zal gebeuren door eigen vervoer. 

Kostprijs

Voor de 4 dagen / 3 nachten inclusief maaltijden, sporthal, trainingen en activiteiten vragen wij €190 (€210 niet-leden & €47,50 met uitpas, klik hier). Een drankje tijdens de avondactiviteiten zit hier niet in, hiervoor neem je best een klein centje mee.

Inschrijven

De inschrijvingen zijn open en kan via onderstaande knop.

Na inschrijving vragen wij een voorschot van €50 over te schrijven op rekeningnummer BE70 3631 7755 7025 met als mededeling “herfstkamp  2023 + naam”. De inschrijving is pas definitief wanneer het bedrag is overgeschreven.

Het herfstkamp staat open voor leden, niet leden als leden van andere clubs.

Ben  je 18+ en wil je graag meegaan? Dat kan!

Heb je vragen of twijfel je om mee te gaan?

Contacteer ons of spreek een trainer aan!

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close