NIEUWE LEDEN – LIDGELD

Welkom bij onze club ‘Badminton Buggenhout vzw’. Iedereen tussen 4 en 106 jaar kan bij ons terecht om te sporten en te badmintonnen. Ons seizoen loopt van 1 Augustus tot 30 Juni.

Op regelmatige tijdstippen organiseren we een aantal andere activiteiten zoals een jaarlijks clubfeest, een ouder- kind dag met aansluitend de winter BBQ, het BAB-gezins-weekend, jeugdkampen… 

Benodigdheden

Voor een minimum aan uitrusting (sportieve kledij, aparte schoenen voor in de zaal en eventueel een racket maar die kan je in het begin ook lenen van de club) en het jaarlijkse lidgeld kan je direct van start gaan. 

Lidgeld

Het lidgeld dient overgeschreven te worden op rekeningnummer BE70 3631 7755 7025 met als mededeling “lidgeld + naam”. Wanneer je als recreant deelneemt aan een officieel tornooi/competitiewedstrijd verandert je statuut naar competitiespeler en zal je lidgeld 35 euro meer kosten.

Inschrijven

Je mag 2 maal gratis komen spelen als nieuw lid (nog niet aangesloten bij de VBL), pas vanaf de derde maal moet je het lidgeld betalen. We vragen het inschrijvingsformulier in te vullen voordat je 2 maal komt proberen, zo ben je verzekerd mocht er iets gebeuren.

Gezinskorting

Vanaf het derde gezinslid dat aansluit bij de club krijg je 10 euro korting op de derde en volgende speler(s). 

Gratis shuttles

Staat het bedrag voor 1 September op onze rekening, dan krijg je een gratis koker shuttles (plastic voor recreanten en veren voor competitiespelers). De gratis shuttles zijn enkel voor volwassenen.

Uitpas

Leden met een Uitpas met kansentarief van de regio dender moeten slechts 25% van het lidgeld betalen. Gelieve eerst een mailtje met je uitpas id te sturen naar babbuggenhout@gmail.com zodat we dit kunnen nakijken. 

Heb je nog vragen?

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close