Knalprestatie van Ine op Belgium Junior Master Zilver


Dit weekend was het de 1ste  Belgium junior master zilver (vernieuwde YYC)
het prestigieuze circuit van België, ook met buitenlandse spelers.
Ons Ine was daar van de partij en ze heeft haar direct  laten opmerken.
Op een jaar tijd heeft ze enorm veel progressie gemaakt wat resulteerde in knappe resultaten in de U13.   Ze heeft getoond dat ze mee kan met de top van de meisjes van haar leeftijd.
In enkel heeft ze haar 3 poule wedstrijden makkelijk gewonnen in 2 sets.
De eerste echte test was in de 1/4 finale tegen een grote Aziatische franse.  Met knap aanvallend badminton won Ine met 19 en 13.
1/2 finale was tegen haar provincie maatje Steffi  van Vel die op de topsportschool actief is (dus een heel zware tegenstander, die later de 3 disciplines won).  Maar Ine knokte   voor wat ze waard was en met mooi spel haalde ze een 3e set tegen steffi maar verloor die met 19, dus een echte triller van formaat. 
Mix speelde ze aan de zijde van Michiel van bristom en haalde hier de 1/4 finale, maar hier werd weer verloren tegen een duo koppel van de topsportschool (TSS).
Dubbel samen met Evelien van Cauwenbergh bereikten ze heel gemakkelijk de finale en mochten ze het weer opnemen tegen een TSS koppel.
Ook dit was weer een spannende wedstrijd van (16 – 21/  21 – 18/  22 – 24)

Wat een knappe resultaten, dikke proficiat. 

Ashok vdbergh (U13) die ook in onze club actief traint heeft 1 enkel wedstrijd kunnen winnen in de groep der doods (waar ook de eindwinnaar zat) maar toch ook wel knap de halve finale bereikte in de dubbel tegen de eindwinnaars.
dus Ashok kwam ook telkens de eindwinnaar tegen.

Plaats een reactie

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close