CORONA

Coronamaatregelen van kracht in de sporthal

Het dragen van een mondmasker is verplicht bij het betreden van de gebouwen tot op het speelveld. Bij het verlaten van het speelveld (bv. toilet of cafetaria bezoek) moet je opnieuw een mondmasker dragen.

Kom niet sporten als je ziek bent of iemand uit je bubbel positief getest is!

Bij het binnenkomen in de sporthal is het verplicht je handen te ontsmetten, ook na een toiletbezoek of nadat de netten zijn opgezet.

Vul je naam en telefoonnummer in op de lijst met correcte speeldatum die aan de materiaalkasten hangt. Doe dit met je eigen balpen! 

Ben je eerst in de zaal? Zet dan je naam bovenaan de lijst als coronaverantwoordelijke en zet de netten op. Jij let erop dat iedereen zijn naam en telefoonnummer op de lijst zet.

Enkel sporters zijn welkom in de sporthal, kom je iemand ophalen, wacht dan buiten.

We raden aan om thuis te douchen. Wil je toch graag douchen, gebruik dan de kleedkamers die voor ons voorzien zijn en zorg ervoor dat je max met 6 personen per kleedkamer doucht. Na het douchen ontsmet je zelf de doucheknop, je plaats waar je gezeten hebt en de deurklinken. Ontsmettingsmiddel kan gevraagd worden aan de zaalwachter.

VANAF 14 OKTOBER IS HET GEBRUIK VAN KLEEDKAMERS VERBODEN.

Volg de pijlen!


Tornooien

Bekijk de kalender op Badminton Vlaanderen welke tornooien door zullen gaan. Jeugdtornooien vallen onder de provinciale bevoegdheid, kijk op Toernooi.nl welke jeugdcups doorgaan.


Competitie

De competitie is opgeschort tot en met 8/11/2020. Begin november wordt bekeken of verdere opschorting nodig is.

Probeer bij een competitieontmoeting afstand te houden met de tegenstander, draag een mondmasker naast het veld. Een drankje en hapje wordt ten stelligste afgeraden gezien de federale maatregelen omtrent social distancing en de persoonlijke bubbels waarschijnlijk niet kunnen nageleefd worden.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close