Badmintonkamp van 29/10 tot 1/11 nu inschrijven!


Dit jaar zal het herfstkamp doorgaan van zondag 29 oktober tot woensdag 1 november, in het domein van sport Vlaanderen Herentals. Tijdens deze 4 dagen staat er heel wat badminton op de agenda, maar ook tal van andere leuke activiteiten kunnen niet ontbreken.


Alle jeugdspelers vanaf 6 jaar kunnen deelnemen. Ben je 18+ en wil je toch nog eens mee op kamp? Dat kan! Voor onze jongste spruiten zal een extra begeleidster meegaan om hen te helpen waar nodig.

De prijs voor de 4 dagen / 3 nachten, maaltijden, activiteiten, trainingen en sporthal bedraagt 190 euro (210 euro voor niet leden). Het vervoer is niet inbegrepen dus spelers moeten gebracht worden op zondag 29 oktober en afgehaald worden op woensdag 1 november (feestdag) in Herentals (mocht dit een probleem zijn laat het ons dan weten dan kijken we of je met iemand kan mee rijden). Personen met een Uitpas Dender met kansentarief betalen slechts €47,50.
De inschrijving is definitief bij overschrijving van een voorschot van €50 (voorschot uitpas met kansentarief €15) . Schrijf tijdig in en vraag ook je vriendjes mee (ze hoeven geen lid te zijn van de club)


Aarzel niet ons te contacteren mocht je nog vragen hebben en klik hier om in te schrijven voor het tofste kamp van het jaar!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close