Heel tof herfstkamp


De dag na het kamp is altijd een goed moment om nog eens te terug te blikken op die fantastische 4 dagen. We vertrokken toch wat zenuwachtiger dan anders op kamp omdat we eens een nieuwe bestemming hadden gekozen, namelijk het sportcentrum in Herentals. Ook de stijgende positieve covid gevallen kwam op een slecht moment waardoor we toch extra voorzorgsmaatregelen hadden getroffen.
We waren ook heel blij dat er voor het eerst ‘oude’ jeugdspelers (+18) deelnamen aan het kamp.

Ja, we hebben erg veel in die sporthal gezeten gedurende die 4 dagen :-). De competitiespelers kregen training van Jeroen (JV Sportcoaching) terwijl de andere jeugdspelers ook nog eens in kleinere groepen werden opgedeeld en training kregen van Fré, Ine, Brent en Geert. En Wendy was steeds paraat om alle bijkomende zaken te regelen en de jongsten te helpen waar nodig.

Maar een kamp is meer dan badminton alleen. Dinsdagochtend was er voor de oudsten nog een krachttraining en nadien zijn we gaan schaatsen. En elke avond was er een evenement: ren je rot quiz, nachtspel, behendigheidsspelletjes, dansen,… Dus mama’s en papa’s , veel tijd om eens een berichtje te sturen was er niet voor onze spelers ;-).

Wij vonden het weer een fantastisch kamp met een hele toffe bende!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close