Bezoek brouwerij Bosteels


Op zaterdag 30 oktober om 14 uur plannen we met onze club een bezoek aan de brouwerij Bosteels te Buggenhout voor onze 18+ leden.  
Bezoek samen met ons de bijzondere brouwerij waar het in 1791 allemaal begon. Bekijk de monumentale brouwerswoning ontworpen en gebouwd door de beroemde Gentse architect Louis Minard in 1859, de ruime binnenplaats, de voormalige familiewoning, de oude brouwerijtoren, het iconische koperen brouwhuis en het proeflokaal ondergebracht in een bakstenen gebouw uit 1860. Treed in de voetsporen van de brouwmeesters die hun leven wijden aan het vervaardigen van Tripel Karmeliet. Ontdek de technieken die door zeven generaties werden verfijnd om de complexe combinatie van aroma’s te creëren waar u van houdt. En sluit de rondleiding af met het proeven van de unieke Tripel Karmeliet.

Zo een rondleiding kost normaal gezien 12 euro maar de club legt er 7 euro per persoon bij dus kan je nu voor 5 euro de rondleiding volgen.  Ook je partner is van harte welkom.  Schrijf wel zo snel mogelijk in want we zouden graag ten laatste nu zondag 3 oktober reserveren zodat we zeker zijn dat we kunnen gaan.   Inschrijven kan via deze link:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdSdBP2PBWlM2sw84ajJpZcqv5FUeWEIS1s6cT8FhGHkt2HBw/viewform?usp=sf_link
Gelieve de 5 euro per persoon meteen over te schrijven op rekeningnr BE70 3631 7755 7025 met als mededeling brouwerij + je naam.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close