T-shirt badminton Buggenhout


We hebben heel goed nieuws voor al onze leden, heb je dit seizoen lidgeld betaald en sluit je volgend jaar opnieuw aan dan krijg je van de club een gratis T-shirt!  Dit is dus zowel voor onze volwassenen als onze jeugdspelers. 

(behalve voor onze multimovers, dit omdat het T-shirt niet beschikbaar is voor 4 of 5 jarigen.   Maar ook voor hen zullen we wel iets voorzien.  Meer info zal je daarover krijgen in september.  Dus onze multimovers moeten het invulformulier niet invullen)

Dat we dit T-shirt gratis kunnen aanbieden is enkel mogelijk door de goede samenwerking tussen onze club en onze sponsor Mobi-sport.

Om alles in orde te krijgen tegen september/oktober moeten we onze bestelling zo snel mogelijk doorgeven.

Hoe kan je nu zo een T-shirt bestellen?   Iedere speler die een T-shirt wil moet dit formulier invullen tegen ten laatste maandag 28 juni https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdEKAWdAdCiMg4KBl_4zZ7TtnvVpGImpZ-Esciopu8wQo7stg/viewform?usp=sf_link

We voorzien pasmomenten in de sporthal in juni op woensdag van 20.45 tot 21.15, op vrijdag van 20.30 tot 21 uur en op zondag van 10 uur tot 10.30.   Kan je niet tijdens deze pasmomenten en wil je toch eerst eens passen alvorens het bestelformulier in te vullen neem dan contact op met Tanja via tanja.van.den.hout@telenet.be.   Tijdens de pasmomenten worden er geen bestelling opgenomen, je moet dus steeds het invulformulier invullen.

Van de club krijg je dus een gratis T-shirt maar er zijn ook hoodies die je kan aankopen aan 35 euro per stuk.  Wens je een extra T-shirt dan kost dit 30 euro.

Enkele voorbeelden:

  • Je wenst het gratis T-shirt: dan vul je bij aantal T-shirts 1 in en bij aantal Hoodies 0 op het invulformulier.
  • je wenst het gratis T-shirt en een extra T-shirt en een Hoodie aan te schaffen dan zet je op het inschrijvingsformulier bij aantal T-shirts 2 en aantal Hoodies 1 en schrijf je het bedrag van 65 euro over voor 28 juni op de clubrekening BE70 3631 7755 7025 met als mededeling: clubkledij+naam speler.

Vul zo snel mogelijk je formulier dus in en zeg tegen je medespelers om dit ook te doen zodat we de bestelling kunnen plaatsen en volgend seizoen in de loop van september-oktober in onze nieuwe outfit kunnen spelen. 

Als bedrukking zal ons logo op het T-shirt en de Hoodie komen en badminton Buggenhout in het klein op de achterzijde alsook mobi-sport (onze sponsor).  Wens je je naam op het T-shirt of de Hoodie dan kan je dit zelf nadien laten bedrukken (doen ze bij pro-shirt, decathlon,…). 

Heb je nog vragen  dan kan je die stellen tijdens de pasmomenten of via mail (babbuggenhout@gmail.com).

Belangrijk: Elke speler moet apart een formulier invullen, ben je dus met 3 gezinsleden aangesloten dan moet je 3 maal het formulier invullen.  Enkel wie het formulier invult ten laatste 28 juni zal in het begin van volgend seizoen een T-shirt hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close