inschrijvingen 2de week


Voor de volgende weken is de sporthal nu officieel open. De gemeente heeft echter bepaald dat er slechts 20 personen tegelijkertijd in de sporthal mogen zijn. Bovendien zijn we genoodzaakt om nog tal van extra voorzorgsmaatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat de social distancing regels gerespecteerd worden. We zetten hier even alles op een rijtje wat wij en jullie moeten doen om terug te mogen komen spelen.

 

Omdat er maar 20 spelers actief mogen zijn, werken we voor de komende maand met inschrijvingen. De bedoeling is dat er per terrein wordt ingeschreven. Je kan via deze link (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScxXyvyWIjdXdt8McHAZeOafroUMZRmHogYARF4OYRXpnfEsg/viewform?fbclid=IwAR0g05oV9W6t5YBZTpJq7GD7aRO0yTqKUyrdXeb6CvaiaCj-YsSnYF6aXzo )  jouw team inschrijven voor één van de volgende speeldata. Zo beslis je zelf welke personen je mee in jouw bubbel neemt. Groepen die zich het eerste inschrijven krijgen voorrang. Om iedereen een kans te geven, houden we uiteraard wel in de gaten welke groep gespeeld heeft en krijgen groepen die nog niet gespeeld hebben voorrang op diegenen die al wel gespeeld hebben. We werken bovendien met wekelijkse inschrijvingen. Éénmaal per week zullen jullie dus een mail van ons ontvangen met de boodschap dat de inschrijvingen geopend zijn.

Deze week kan moeten de inschrijvingen binnen zijn:

  •   voor dinsdag 16 juni 18 uur voor het speelmoment van woensdag.
  •   voor donderdag 18 juni 18 uur voor het speelmoment van vrijdag.
  •   voor zaterdag 20 juni 18 uur voor het speelmoment van zondag.

 

De verantwoordelijke van elk team (diegene die zich met 3 anderen inschrijft) zal van ons een mail ontvangen dat ze mogen komen spelen. Enkel groepen die geselecteerd zijn mogen komen spelen. Heb je geen mail ontvangen en sta je er op de speeldag toch, moeten we jullie weigeren. Dat is iets waar we zeer streng op moeten zijn, zowel voor jullie eigen gezondheid als voor de controles van de gemeente! Mogen we jullie bovendien wel vragen dat àls je inschrijft, ook wel degelijk te komen. Zo neem je geen van de zuinige plaatsjes in!

 

Tot slot nog enkele kleinere praktische zaken. Er zal elke speeldag één verantwoordelijke van de club aanwezig zijn. Hij zal ervoor zorgen dat alles in goede banen loopt, dat de aanwezigheden worden opgenomen (belangrijk voor het contact tracing) en toezien op de voorschriften. Deze verantwoordelijke zal ook de netten opzetten.  De speeluren blijven dezelfde. Er zullen ook desinfecterende handgels worden voorzien, want iedereen wast verplicht de handen bij het binnenkomen en verlaten van de sporthal. En om af te sluiten, de kleedkamers en douches zijn gesloten, dus wassen moet thuis gebeuren!  Wie ziek is blijft thuis of wie ziek geweest is of in contact is geweest met iemand die ziek was blijft ook minstens 14 dagen thuis.

 

Gezien de huidige situatie kunnen en mogen we jullie dus nog niet massaal in de sporthal toelaten. We kijken er wel naar uit om jullie mondjesmaat allemaal terug te zien!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close