Overlijden Emiel Verheyden


Met een krop in de keel kondigen we het overlijden van Emiel Verheyden aan.
Voor onze nieuwe leden, Miel is de oprichter en de eerste voorzitter van Badminton Buggenhout. Ondertussen bijna veertig jaar geleden stampte hij deze uit de grond en was sindsdien één van de grootste bezielers daarvan.  Zowel achter als voor de schermen heeft Miel gedurende jaren de club gemaakt tot wat het vandaag is.  Miel heeft bovendien ook de jeugdwerking mee opgezet en gaf zijn kunstjes gedurende vele jaren door aan de volgende generatie.  We zijn Miel dus onmetelijk dankbaar voor wat hij in de loop der jaren voor Badminton Buggenhout heeft betekend.  Daarom willen we graag ons medeleven en steun betuigen aan de familie van Miel, waarvan er nog velen in de club actief zijn.
Rust zacht Miel.

Geplaatst op 21 februari 2020, in Uncategorized. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

  1. Miel was bovendien een heel minzaam man, begaan met iedereen, geïnteresseerd in wat iemand zei, weinig oordelend.
    Als niet-lid van BAB (maar toch nauw betrokken 🙂 ) wou ik graag even Miel bedanken voor wat hij voor BAB gedaan heeft. Onze Jan heeft ooit zijn eerste badminton-lessen van Miel gekregen. Ons moeke ook, op zondag morgen. Zonder zijn inspanningen, zouden we al heel wat mega-plezier en super momenten gemist hebben.
    Bedankt Miel, Bedankt Marie-Jeanne, sterkte Ronny, Mia, Anne-Marie en Dirk, sterke Johnny en family, that’s the way live goes.

    Ons moeke zat in een (eigenlijk nog) recent verleden met hem in een (“de”) cafetaria, en Miel klaagde er over dat hij niet overweg kon met al die “oude mensen”! Dixit Miel: “die klagen alleen maar, die zagen alleen maar, …ik ben zo niet, ik voel me daar niet thuis bij!” (hij was ongeveer 10 jaar ouder dan die sloebers…, maar in zijn geest was hij 35 ! :-))

    Miel, bedankt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: