“Gemengd” succes in Latem


Het zijn drukke tornooitijden in de eerste maanden van het jaar! Het weekend was van 25 en 26 januari was het in Latem-de Pinte te doen. Buggenhout zette deze keer volop in op het gemengd dubbel B2. Naast nog 10 andere duos streden volgende Buggenhoutse duo’s voor de eer: Peter Hermans met Jana Van Den Bossche, Robbe De Sitter met Lotte De Man en Michiel De Sitter met Lore Pooters. Alledrie wonnen ze hun poule-wedstrijden waardoor ze naar de halve finales mochten. Naar alle verwachtingen schakelden Peter en Jana achtereenvolgens Robbe en Lotte in de halve finale (21-18, 21-14) en daarna in de finale Michiel en Lore (21-15, 21-9) uit. Wijze woorden van Peter om af te sluiten: “de oudjes kunnen het toch nog”! Bedankt aan Bart Hamels om de finale in goede banen te leiden. Zo werd het een volledig Buggenhouts onderonsje in De Pinte!
Michiel, Robbe en Lotte speelden ook nog enkel en dubbel. Robbe (HEB1) speelde verdienstelijk maar kon geen van beide wedstrijden winnen. Michiel (HEB2) won wel zijn eerste 2 wedstrijden maar werd in de kwartfinale uitgeschakeld. In het heren dubbel B1 wonnen Robbe met Lars Van De Ven knap hun poule, om na een spannende en vooral vermoeiende halve finale de finale te verliezen, Michiel, samen met Lars Patteet, werden tweede in hun poule in het heren dubbel B2. Lotte trad ook nog aan in het dames enkel en dubbel C1. In het dames enkel verloor ze meteen haar eerste wedstrijd, maar als invaller in het dames dubbel speelde ze een mooi tornooi samen met Fien Bogaert en wonnen ze hun poule. De halve finale werd in 3 sets verloren van de uiteindelijke winnaars.

Aan alle lezers: vergeet niet massaal in te schrijven voor ons eigen tornooi dat doorgaat op 29 februari en 1 maart. Daarna zijn er nog een paar andere tornooien in maart dicht bij huis waar we graag met een mooie delegatie aanwezig willen zijn: Wetteren op 7 en 8 maart, Stekene op 14 maart (dubbeltornooi), Merchtem op 21 en 22 maart. en Genste op 28 en 29 maart.

Alvast tot dan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close