jeugdcup te Oudegem


Zondag 10 november was het verzamelen geblazen in de sporthal van Oudegem voor de jeugdcup. Meer dan 100 spelertjes maakten er een successvolle editie van. Laat dit een teken zijn dat het jeugdbadminton weer in de lift zit in Oost-Vlaanderen. Buggenhout vaardigde 7 spelers af, waarvan een paar nieuwkomertjes in de minibad, en dat zien we natuurlijk graag gebeuren.

Zowel Annabel De Bontridder als Lars Neven hebben het voor hun eerste deelname zeker niet slecht gedaan en we zijn er zeker van dat ze het een leuke ervaring gevonden hebben (zie foto).

Bij de meisjes U13 kon Loïze D’Hollander in een sterke poule 1 westrijd winnen, maar had duidelijk een beetje problemen met de sportvloer waardoor niet de volle 100% van haar talent tot recht kwam.

Jetteke Heuvinck en Roos Verschueren kwamen beide uit in reeks B bij de meisjes U15, waarin Roos een mooie 4e plaats behaalde. In de A-reeks behaalde Nette Larivière een welverdiende 3e plaats na een sterke come-back in de wedstrijd voor de 3e en 4e plaats.

Tuur Lariviére (JE U17 reeks B) had in de eerste wedstrijd wat tijd nodig om zich aan te passen aan de zaal, maar onder het motto “in een tornooi moet je groeien”, waren de rest van de tegenstanders een maatje te klein voor Tuur met een prachtige eerste plaats als eindresultaat.

Aan alle deelnemers nogmaals proficiat en vergeet niet om massaal in te schrijven voor onze eigen jeugdcup die doorgaat op zaterdag 21 December.  klik hier om in te schrijven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close