Eerste titels zijn binnen voor onze jeugdspelers


Ondanks het slechte weer trokken heel wat van onze jeugdspelers richting Herent voor de eerste Belgian Junior Master Brons. Kasper Keymolen speelde 3 sets in zijn eerste wedstrijd

maar verloor spijtig genoeg. Ook de andere wedstrijd werd verloren in zijn poule. Senne Daelemans won een enkelwedstrijd bij de jongens U13 en kon bijna een set afsnoepen van het vierde reekshoofd.
Bij de meisjes U13 wonnen Femke Broeckx samen met Lore Pooters hun poule en mochten zo de finale spelen tegen het 2de reekshoofd. Ook de finale werd knap gewonnen in 2 sets en zo was de eerste titel binnen. Femke deed het dan nog eens over in haar enkel bij de U13, poule winnen en nadien ook de halve finale en de finale (alles in 2 sets). Lore kon ook haar eerste enkelwedstrijd winnen bij de U13, Femke was te sterk in de andere wedstrijd.
In het dubbel meisjes U15 deden Kaat Van Wouwe en Kaat Keymolen hetzelfde als Femke en Lore, alle wedstrijden winnen en zo de titel pakken. Wat een resultaat! In het enkel won Kaat Keymolen haar poule (met o.a. een wedstrijd tegen Kaat Van Wouwe). In de halve finale werd er nipt verloren in 3 sets tegen de winnaar. Na verlies tegen Kaat kon Kaat Van Wouwe haar 2de wedstrijd in haar poule vrij vlot winnen.

Eerste jeugdtornooi van het jaar en meteen knappe prestaties van al onze spelers!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close