Heren 3 start met winst!


Woensdag stond de eerste wedstrijd van 3H op het programma. Na een teleurstellend vorig seizoen treden we nu aan in vierde provinciale. In principe zouden we daar meer puntjes moeten kunnen sprokkelen. Tegenstanders waren de buren uit Oudegem. Sympathieke mannen die echter niet waren gekomen om cadeautjes uit te delen.

De dubbels verliepen voorspoedig. Twee keer vlotte winst in twee sets (Gert/Bavo en Dirk/Gert) en twee keer iets spannender in drie sets (Mario/Bavo en Dirk/Mario). Goed begonnen is half gewonnen en dat was nu vrij letterlijk te nemen: 4-0 na het dubbelspel.

Door omstandigheden werd er wat geschoven met de volgorde van de enkelspelen. Onze kapitein Dirk nam zijn verantwoordelijkheid en behaalde een mooie overwinning: 21-17 en 21-19. Meteen was de winst voor de ploeg binnen. Mario won zijn match met 21-16 en 22-20. Bavo behaalde een 21-17 en 21-14 overwinning. Gert vernederde zijn opponent met 21-2 in de eerste set. De tweede set toonde hij medelijden: 21-4. Een fijne  start van het seizoen.

Vrijdag staan er twee competitieduels op het programma: 3G neemt het in hun eerste match op tegen Drive en 1G speelt tegen de koploper in hun reeks: Herne. Zondag mag 4H aan de slag tegen Pluimplukkers. Succes Buggenhout!

(met dank aan Bavo voor het verslag, we hopen dat andere spelers zijn voorbeeld volgen!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close