Hanne Bomans haalt halve finale op het tornooi van Dijlevallei


Voorbije weekend was Hanne Bomans weer goed op dreef bij de dames enkel B1.  Haar eerste ronde ging een heel moeilijke wedstrijd worden tegen Silke Barrez.  Deze was echter afwezig waardoor Hanne meteen een ronde verder zat.  De volgende 2 wedstrijden werden knap gewonnen.  In de halve finale kwam Hanne uit tegen het eerste reekshoofd.  Dat Hanne momenteel goed bezig is bewees ze nog maar eens: eerste set 21-19 gewonnen! 2de set ook weer heel goed, 2 matchpunten maar spijtig genoeg verloren met 22-20.  De derde set was de foutenlast iets te groot en werd verloren.  Spijtig want een finale had Hanne zeker verdiend maar natuurlijk mag ze heel fier zijn op haar prestatie van het afgelopen weekend.

Wist je trouwens dat er weer eentje de top 100 binnengeslopen is?  Jawel, Jolein Van den Bossche staat in de top 100 bij de dames enkel.  Zo staan er reeds 3 dames van onze jeugdwerking binnen deze top 100!

Dit weekend staan de Vlaamse Kampioenschappen op het programma te Kortrijk.  Voor onze dames de 2de keer dat ze hieraan deelnemen.  Met de vorm die ze nu te pakken hebben maken ze kans om enkele wedstrijden te winnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close