Heren 3 wint op Oudegem


Zondag 12/4 en voor de laatste verplaatsing van het seizoen naar Oudegem. In principe een gemakkelijke wedstrijd want Oudegem had nog geen enkele wedstrijd gewonnen. Gert en Bjorn wonnen vlot hun dubbel in twee sets. Bij Jonas en Koen ging het er in de eerste set behoorlijk spannend aan toe maar verloren nipt, de tweede set werd gemakkelijk gewonnen maar in de derde set strandden ze op 2 puntjes. De volgende twee dubbels met Jonas en Marc enerzijds en nogmaals Gert en Bjorn anderzijds werden vrij simpel gewonnen en dus 1-3 voorsprong.

De eerste twee enkelspelen, die van Koen en Bjorn konden niet gewonnen worden. Bjorn verloor de twee sets telkens met het kleinste verschil (2x 21-19). Bij Koen was het in 3 sets te doen maar kon zijn tegenstander niet in het verlies duwen. Met een 3-3 tussenstand werd het opnieuw spannend.

Marc bracht de stand terug op 3-4 na een vrij gemakkelijke en korte wedstrijd. Jonas, die nog aan het bekomen was van het tornooi in Hamme, maakte er een lange en uitputtende wedstrijd van. Op het randje van krampen, of was het er toch juist over, won hij zijn match. 3-5 eindresultaat. Op 24/4 de laatste wedstrijd thuis tegen Drive.

En voor die het willen weten, als ge zondagavond in de buurt van Oudegem frietjes wil eten dan moet je naar Appels naar de frietchinees op ’t Zand maar ’t zijn kleine pakjes blijkbaar…allez ja dat beweerde de ‘kroket’ (een speler van Oudegem).

Glenn was er deze keer niet bij want die was heren 2 gaan depanneren voor de wedstrijd in Lokeren. Heren 2 kon spijtig genoeg niet winnen en verloren met 5-3 maar met 5 driesetters hadden ze waarschijnlijk wel waar voor hun geld J

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close