Hannelore wint jeugdcup te Latem!


Vorige zondag was het aan Latem voor het organiseren van een jeugdcup. Bij de meisjes U11 begon Lente Dierickx met een heel moeilijke wedstrijd tegen Mare Van De Sijpe. Lente speelde een goede wedstrijd maar verloor met 15-10 en 15-5. De wedstrijd duurde 50 minuten dus de uitslag geeft wel een verkeerd beeld want het was echt wel spannend. De andere wedstrijden won ze knap zodat ze derde werd. In dezelfde reeks won Lore Pooters haar poule zodat ze het in de finale mocht opnemen tegen Mare. De finale was spannend maar werd verloren met 15-12 en 15-13. Een mooie 2de plaats en dus een medaille!!! Of toch niet, Latem had geen medailles voorzien :-(.

Bij de jongens U13 zat Jochen door zijn goede prestaties de voorbije jeugdcups in de A-reeks. De eerste wedstrijd won hij makkelijk, de 2de was spannend maar werd nipt verloren. In de derde wedstrijd was zijn tegenstander te sterk. In de B-reeks won Wannes Larivière 2 van zijn 3 poulewedstrijden, ook de volgende wedstrijd won hij, de laatste wedstrijd voor de 5de en 6de plaats werd verloren maar toch een mooi resultaat.

Hannelore Tobback (meisjes U13) had een moeilijke eerste wedstrijd maar won wel nipt met 21-19 in de derde set. Ook de 2de wedstrijd was niet makkelijk maar toch winst in 2 sets. In de finale werd de eerste set verloren met 15-21, maar met goed badminton wist Hannelore de 2de en 3de set te winnen! Knalprestatie meid! Dikke proficiat met je overwinning!

Ondanks een beperkt aantal deelnemers van onze club behalen we toch weer een mooie overwinning bij de meisjes U13 en een 2de en 3de plaats bij de meisjes U11

Volgende jeugdcup is deze van Drive (Dendermonde) op zaterdag 24 januari. Inschrijven kan nog tot 17 januari via volgende link http://www.badmintonvlaanderen.be/sport/tournament.aspx?id=77EC8260-E5EA-4495-9679-1588EE266B65

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close