Lede – Heren 3: 8 gangen kerstmenu


We waren uitgenodigd bij de heren van Lede voor een kerstontmoeting. Door ziekte en familiale verplichtingen konden Gert,Bjorn en Koen spijtig genoeg niet mee aanschuiven.

Bij het aperitief waren er twee duo’s van Jonas en Glenn en van Marc en Sander op een bedje van tegenstander. Iets te weinig Buggenhouts pit en iets te veel Ledes opgeklopt thuisvoordeel zorgden voor tweemaal 22-20 bij Jonas en Glenn en voor een 2-1 verlies bij Sander en Marc.

Nadien een gecleared soepje van racketsla door Marc en Jonas , een beetje te weinig gekruid in de afwerking en een hard korstje Lede maakten een 3-0 voor de lokale chefs.

Sander en Glenn serveerden een fris matchke als tussendoortje en brachten met een 3-1 tussenstand meer goesting in de volgende creaties.

Jonas kon zijn tegenstander marineren in eigen zweet en bracht met een 8-21/13-21 een 3-2 op het bord. Glenn bracht met een creatie van vermoeide benen en melkverzuurde spieren zijn tegenstander onder stoom en haalde via een 22-24 en een 16-21 een gelijkstand op onze rekening.

Sander, die diezelfde dag al een behoorlijke portie integrale vierkantswortels had verwerkt, kon onvoldoende zijn tanden zetten in het gevederde dessert geserveerd door de speler van Lede. De pousse-café bij Marc smaakte naar zoete drops met een voldoende sterke drive en met een 1-2 kreeg de tegenstander de sigaar.

Een 4-4 eindstand dus, niet echt een wrange nasmaak maar wel extra honger naar revanche in de terugronde.

Balans van de heenronde: 1 maal verlies, 1 gelijkspel en 4 overwinningen maken dat heren 3 op een tweede plaats staat. Wordt vervolgd in 2015.

 

Ah ja, de lokale politie zorgde nog voor een kleine verrassing op de terugweg, na een blaasinspanning van 6 seconden kreeg ik nog een sleutelhangertje cadeau…toch attent hé.

Een gedachte over “Lede – Heren 3: 8 gangen kerstmenu

  1. Proficiat met het punt én de sleutelhanger!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close