4 dappere strijders!


Gisteren stond de voorlaatste jeugdcup van dit kalenderjaar op het programma: Brakel.  Denk dat dit de verste verplaatsing is daarom dat we ook met slechts 4 dappere spelers (en ouders :-)) aanwezig waren.  Zelf waren we er niet maar natuurlijk hebben we de resultaten al nagekeken op  toernooi.nl .  Bij de jongens -11 kon Tim Janssens 1 wedstrijd winnen in zijn poule.  Ook zijn broer Glenn kon 1 wedstrijd winnen bij de jongens -15.  Jochen Swaelen had het weer niet getroffen met de loting bij de -13.  Zoals iedere keer mocht hij o.a. weer uitkomen tegen Eloime (denk dat die kerel er speciaal naar vraagt om tegen Jochen te spelen).  Spijtig verloor Jochen ook de andere wedstrijden. 

De prestatie van de dag kwam van Brent Meltens! Hij won in zijn poule alle wedstrijden waardoor hij de halve finale mocht spelen.  Ook deze won hij knap in 2 sets.   In de finale was zijn tegenstander iets beter zodat verloren werd met 21-18 en 21-11 maar wat een knalprestatie van Brent!!!! Denk dat het een tijdje geleden is dat er nog eens een jongen van Buggenhout in de finale stond van een jeugdcup bij de jongens -13. 

En nu massaal inschrijven voor onze eigen jeugdcup natuurlijk die zal doorgaan op zondag 22 december.  Inschrijven kan via volgende link

http://badmintonvlaanderen.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=0C935264-2EDD-4333-B392-3352AC58567D

Een gedachte over “4 dappere strijders!

  1. Proficiat aan Brent !! Goe gedaan makker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close