Recreanten doen het uitstekend


Op zondagochtend 24 maart bedekte een vers sneeuwtapijt de Vlaamse wegen. Dit weerhield enkele moedige badmintonspelers van onze club er echter niet van om de verplaatsing te maken naar het tornooi van Waverse BC.

In de reeks HDR deden 3 teams van onze club een gooi naar de overwinning. Danny & Jos belandden in dezelfde poule als Bjorn & Kevin. Het eerste duo won de onderlinge strijd. Meer nog: Danny & Jos
wonnen hun 4 wedstrijden telkens in 2 sets! Bjorn & Kevin konden 2 wedstrijden winnend afsluiten.
Toen er tussen de poules onderling voor de podiumplaatsen werd gespeeld, bleek de tegenstand echter net te zwaar: 16-21 en 11-21 verlies voor Danny & Jos. In de andere poule deden Gert en Wim het uitstekend: 3X dikke winst en 2X winst na een fel bevochten drie-setter. Ook de strijd om de eerste plaats was een drie-setter, die jammer genoeg werd verloren met 13-21, 22-20 en 17-21. Wel een mooie tweede plaats dus!

Bij DDR slaagden Ilse & Natascha erin om 2 van hun 4 wedstrijden te winnen. Alvast een goede voorbereiding voor het gemengd dubbel later op de dag.

Ilse & Danny konden 2 wedstrijden winnen, maar verloren ook 2 keer. Natascha & Wim wonnen 1 match, verloren 1 keer kansloos en 2 keer werden ze nipt verslagen. Zelfde verhaal voor Karen & Bjorn: 1 keer winst en 3 keer jammer genoeg minder succesvol.

Gert & Bjorn hadden voldoende energie om tussendoor ook nog mee te doen aan HER. De onderlinge strijd werd gewonnen door Gert! Beiden wonnen ook hun andere match, waardoor Gert winnaar werd van deze reeks en Bjorn de tweede plaats kon pakken.

Proficiat aan alle deelnemers van onze club!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close