onze meisjes op de IPJO


IPJO 2013
De 25e editie van de Inter Provenciale Jeugd Ontmoeting ging door te Tongerloo. IPJO is een jaarlijks team evenement waar de provincies tegen elkaar strijden om uit te maken wie er het sterkste team heeft van dit seizoen.
Voor onze club waren er welgeteld 6 meisjes geselecteerd: Bethlé (U11) – Hanne (U13) – Jolein, Karen & Jana (U15) en Ine (U13) weliswaar voor Antwerpen (uitgeleend aan onze club).
Voor Bethlé was dit de eerste keer en ze heeft dat heel goed gedaan, hoe verder het tornooi vorderde hoe sterker Bethlé speelde.  Tegen Limburg won ze haar enkel en haar dubbel match. Een heel knap resultaat voor een eerste deelname!
Hanne stond bij de U13 voor Oost Vlaanderen op plaats 1, dus moest ze telkens de zware kalibers bekampen, ze deed dat met veel vechtlust maar jammer genoeg zonder winst, maar ze heeft aan PBO toch haar talent kunnen tonen en bewezen dat ze zeker thuis hoort tussen de top van vlaanderen.
Onze U15 dames dan, Jolein kon haar enkel partij winnen tegen Antwerpen en een mix tegen Limburg. Jana stond ook altijd 1e dame in enkel en trof hier ook altijd de zware kalibers (allemaal B1 dames) dus vooral strijden voor ze waard was en ervaring opdoen, maar ze kon toch 1 dubbel winnen tegen Antwerpen en Karen verloor jammer genoeg haar 3 matchen. Dat onze meisjes het niet makkelijk gingen hebben wisten we op voorhand. Meestal was het tegen een B1 of B2 speelster (waaronder dan ook nog enkele van de topsportschool).
Voor Oost-Vlaanderen was het dit jaar niet echt een groot succes (laatste plaats = 5) maar voor onze meisjes was het toch weer een bekroning dat ze mochten strijden tegen de beste jeugdspelers van Vlaanderen en het is altijd een eer dat je er bij mag zijn.
Maar lost but not least ons Ine. Ze heeft al haar wedstrijden kunnen winnen (1 x enkel – 2 x dubbel en 1 x walk over) voor Antwerpen en mocht de beker in de lucht steken van de U13 kampioenen ploeg want die waren de sterkste team van hun leeftijd, proficiat Ine.
Ook een dikke proficiat aan Jeroen, hij werd met Antwerpen knap derde.
  Bekijk hier alvast enkele foto’s.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close