update BAB meisjes team


Voor ons BAB meisjes team is het 2e deel al goed van start gegaan. Tijdens de Kerstvakantie zijn ze blijven trainen na de examens en zijn  we  voor de 1e maal naar het Kersttornooi geweest te Torhout (1 van de grootste tornooien naar aantal deelnemers,  in 3 zalen).

Doel van dit tornooi was terug wat ritme krijgen na de examens  zonder te kijken naar de resultaten, maar wel knokken voor elk punt.

Dus daarom niet al te grote prestaties van onze meisjes. Behalve dan  Jolein die na een blessure van 2 maanden toch knap de finale enkel in de C1 behaald heeft, maar daar toch wat weggespeeld werd door het krachtige spel van haar tegenstander.

De competitie waar de terugronde van  start is gegaan kunnen we kort zijn. Een simpele 8 -0 overwinning tegen Gentse (Karen – Julie – Hanne – Jana) dus we blijven op de 1e plaats.

Terug Jolein, mocht op haar eentje tornooi gaan spelen in de nekker Mechelen en met resultaat. Finale enkel C1 gewonnen (jammer van 1 walk over in torhout, anders zat hier al B2 klassement in, dus nog eventjes wachten) en toch ook voor haar  de 1e keer in de B2 de  ½ finale mix met haar partner  Tim van Herbruggen  (goe bezig Joleinà.

Onze kleinste van den hoop, Ine (1e jaars U13) mocht het grote Adec youth cup (B circuit) in W&L gaan spelen en won simpel 2 enkel wedstrijden  om nadien tegen het reekshoofd te spelen waar ze toch prima badminton boven haalde en 19 punten behaalde in set 2, hier zat zelfs meer in.

Voor onze meisjes komen er nu 2 drukke maanden aan van tornooien & trainingen.

Competitie, tornooi Flying shuttles in Zaffelare, IPJO, en voor de eerste keer in de geschiedenis van BAB sturen we 3 van onze meisjes (hanne U13, jolein & jana U15) naar het Belgisch kampioenschap jeugd in Kortrijk en dan ons eigen tornooi uiteraard met daartussen 6u training per week.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close