Initiatiecursus afgesloten met mini-tornooi


Afgelopen vrijdag was het de 10e en dus ook laatste les van de initiatiecursus voor volwassenen. Na een korte herhaling van de korte service, hoge lobservice en smash (ook verdediging niet vergeten!) begonnen we met een mini-tornooi om alle aangeleerde technische kneepjes ook eens in de praktijk om te zetten.
Bij de mannen maakten Wim, Gert, Yves en Ronny onder elkaar uit wie de eindoverwinning binnen zou halen. Na een eerste nederlaag moesten Wim en Ronny een tandje bijsteken. Ronny wist zijn tweede wedstrijd te winnen, maar bij Wim liep het mis. Gert was immers te sterk. Door een derde overwinning op rij mocht Gert zich kampioen van de initiatie noemen. Yves werd tweede, Ronny derde en Wim eervol vierde.
Bij de dames streden 6 badmintonsters voor de zege. Katrijn, Sirn en Liesbeth verloren hun eerste wedstrijd, maar maakten onder elkaar uit wie de verliezersronde zou winnen. Dat werd Liesbeth met twee overwinningen.
Karen, Hilde en Ilse speelden de winnaarsronde. Daarin was Hilde te sterk voor Karen. Maar Hilde moest wel de duimen leggen voor Ilse, die op haar beurt ook Karen versloeg en zo dameskampioene van de initiatie 2011 werd. Proficiat Ilse!
Alle deelnemers hebben leuke wedstrijdjes gespeeld en weten nu dat ze nog veel moeten komen badmintonnen om nog beter te worden en bovendien nog veel bij te leren. Dat kan alvast volgende week met een nieuwe editie van ons doorschuiftornooi. Dus iedereen op post vrijdagavond!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close