"oudjes" doen het goed op eigen tornooi


Wat een knalprestatie van Peter Hermans! Op zaterdag behaalde hij samen met Gert Piquer de finale in heren dubbel B1, deze werd wel verloren maar toch een mooi resultaat. Inmiddels had hij al afgerekend met Stijn De Langhe (16 jarig suppertalent) in zijn enkelwedstrijd. Wat Peter vandaag heeft laten zien was pure klasse! In zijn 2de enkelwedstrijd won hij tegen het eerste reekshoofd. Halve finale ook gewonnen, en dan naar de finale. Ook deze won Peter en zo hebben we nog eens een speler op de eerste plaats in de heren enkel B1. Dikke proficiat Peter.
Verder was er de finale van Jeroen en Geert in heren dubbel B2. Op zondag behaalde Geert samen met een X-partner Debbie terug de finale in gemengd dubbel B2 maar ook deze werd verloren. Onze heren jeugdspelers deden het niet slecht maar eerlijk gezegd hadden we van sommige spelers wat meer verwacht.
Jana Van den Bossche speelde een superspannende finale in dames dubbel B2 maar werd spijtig genoeg nipt verloren. Onze jongere meisjes die voor de eerste maal deelnamen deden het verre van slecht. Jolein en Karen werden heel knap 2de bij de dames dubbel D.

Verder wens ik alle helpers te bedanken. We mogen weer terugblikken op een schitterend tornooi! Bijzondere dank aan Bart Hamels de tornooiverantwoordelijke.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close