jeugd doet het fantastisch tijdens de jeugdcup te Latem


Zondag zakten we met een beperkte delegatie jeugdspelers (met slechts 4) af naar Latem. De zusjes Moret wonnen beiden hun poule en mochten in een finalepoule met 3 strijden voor de titel. Julie werd derde en Jana werd eerste. Na het tornooi op W&L al de 2de overwinning op rij. Nu zaterdag is er het YYC A te Dendermonde. Hier komen alle beste spelers van de provincie bij elkaar. Wij hopen natuurlijk dat Jana hier ook een goede prestatie kan neerzetten maar het zal heel moeilijk worden.
Bij de jongens deed Stan voor de 2de maal mee en hij kon toch weer mooi 2 wedstrijden winnen. En dan Hendrik, het was een tijdje geleden dat hij een jeugdcup kon winnen maar zondag zorgde hij nog eens voor de verrassing door te winnen bij de jongens -15. Heel knappe prestatie want het niveau ligt daar echt hoog hoor.
Dikke proficiat aan alle spelers.
Hierbij nodig ik ook iedereen uit om zaterdag eens een kijkje te komen nemen op de YYC A in de sporthal van Sint-Gillis Dendermonde. Onze meisjes bij de -15 (Jana, Jolein). Zullen er vanaf 12uur hun wedstrijden spelen.
Supporters jullie zijn van harte welkom!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close