Competitie: operatie redding!


Onze herenploeg in 2de provinciale waren dankzij de overwinning vorige week tegen Drive al zeker van het behoud. Ook gisteren werd er vlot gewonnen en zal de ploeg waarschijnlijk eindigen op een vierde plaats. Volgend jaar is de doelstelling top 3.
Onze Liga herenploeg is helemaal nog niet zeker van het behoud. Met nog 3 wedstrijden te gaan is hier echt nog alles mogelijk.
Onze jeugdploeg in derde provinciale heeft nog een heel belangrijke wedstrijd tegen de laatste in het klassement. Als ze deze winnen dan blijven ze in derde anders is het afwachten hoeveel dalers er zullen zijn.
Onze ander herenploeg in derde heeft dit jaar nog maar 1 keer gewonnen en is bijna zeker van de voorlaatste plaats. Hier is het dus zeker bang afwachten hoeveel dalers er zullen zijn.
En onze gemengdploeg dan? Wel die eindigen ook zo goed als zeker voorlaatste. Spijtig genoeg zal deze ploeg meer dan waarschijnlijk stoppen volgend seizoen. Maar voor de laatste wedstrijden wilt de Jo nog ne keer schitteren heeft hij gezegd. We zijn benieuwd Jo!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close